Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00

Ribbensteg af Økologisk Dansk Gris

400 gram

Medlemspris
DKK 80,10
Normalpris
DKK 149,50
Bliv medlem og spar DKK 69,40,- på denne vare.

Beskrivelse

Ribbenstegen er den fede udskæring, hvoraf skiver til stegt flæsk også sædvanligvis skæres. Her sidder ribbenene stadigt på, og sikrer sammen med fedtet at resultatet, når ribbenstegen er tilberedt korrekt, bliver ekstremt saftigt, mørt og smagfuldt.

Den gode historie

Sydfynske Steensgaard er et økologisk princip-landbrug med en klar vision om, at genetablere forbindelsen mellem mennesker og mad ved, at fejre friske råvarer og genoplive godt håndværk med respekt for dyr og natur. De økologiske anguskvæg lever et frit udeliv på Steensgaards marker, og bliver udelukkende fodret med græs. Kvæget bliver nedlagt med riffel og slagtet i eget slagtehus, på den måde sikres det, at dyret ikke stresses forud for slagtningen. Kombinationen af græsfodring, et frit- og aktivt udeliv og stressfri slagtning betyder, at kødet får en optimal fedtsyresammensætning med essentielle omega 3- og 6 fedtsyrer, en fantastisk marmorering, og er af en kvalitet, som er helt enestående.

Sådan kan du gøre

Tø ribbenstegen op i forvejen og lad den stå med sværen utildækket i køleskabet natten over, så sværen tørrer ud. Bland groft havsalt med friskkværnet sort peber. Gnid sværen med blandingen og vær grundig med at få det masseret ind i ridserne. Placer stegen på en rist, over en bradepande med ca. 1 l vand i og sæt den i en kold ovn ved 200 grader. Lad den stege i ca. 1,5 time, indtil den er gennemstegt, og giv den evt. en tur under grillen, hvis ikke sværen er helt sprød.

Ingredienser:

Økologisk Gris. Altid 100 % naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

134,55 kr. pr. kg