Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

Skank af Økologisk Dansk Rigtigmad Gris

ca. 1000 gram

Medlemspris
DKK 81,25
Normalpris
DKK 94,50
Bliv medlem og spar DKK 13,25,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores skanke er fra grisens bagben, som er større og mere reelle end forskankene. Da økologiske grise med masser af plads under åben himmel konstant er i gang, er kødet umiddelbart sejt og skal tilberedes lang tid ved salg varme for at blive mørt. Med den rigtige tilberedning er det til gengæld en af de mest smagfulde udskæringer på hele grisen.

Den gode historie

En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde. Vi kender bønderne og ved at de passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og ikke mindst for dyrene. 

Sådan kan du gøre

Tænd ovnen på ca. 100 grader fra morgenstunden. Pak skanken ud og dup den tør med køkkenrulle. Rids sværen ved hjælp af en skarp kniv, og sæt skanken i et ildfast fad. Pensl den med knust hvidløg, reven citronskal, lidt sennep, en halv tsk. god karry, groft salt og friskkværnet sort peber rørt op i lidt olivenolie. Sæt skanken i ovnen og giv den 8 - 10 timer, hvilket burde passe med at du kommer hjem fra arbejde og bliver mødt af en skøn duft af mad. Skru ovnen op på 225 grader, så sværen steger sprød, mens du laver en lækker grov og fyldig salat. 

Ingredienser:

Grisekød af Rigtigmad Gris. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

81,25 kr. pr. kg