Vare tilføjet til kurv
VI LEVERER NU HVER TIRSDAG OG FREDAG.
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

Skinkeschnitzler af Økologisk Dansk Rigtigmad Gris, 4 x 100 gram

Medlemspris
DKK 68,75
Normalpris
DKK 78,00
Bliv medlem og spar DKK 9,25,- på denne vare.

Beskrivelse

Vore skinkeschnitzler skæres af grisens bagben, også kaldet skinken. Det er forholdsvist magert kød som ikke bør overtilberedes, så pas på varmen og husk at ordentligt grisekød sagtens kan steges rosa. 

Den gode historie

En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde. Vi kender bønderne og ved at de passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og ikke mindst for dyrene. 

Sådan kan du gøre

Skinkeschnitzel næsten som Saltimbocca med Svampe, Ærter og Mynte. 

Hak en blanding af gode svampe som f.eks. kantareller i sæsonen, eller markchampignons og shii-ta-ke svampe meget fint og sauter dem i rigeligt smør med finthakket skalotte- og hvidløg. Smag til med citronsaft, salt og peber og lad det køle lidt af. 

Bank schnitzlerne ud med en kødhammer eller bagsiden af en lille kasserolle og krydr dem med salt & peber. Belæg dem med en skive af vores backbacon og smør dem med svampeblandingen og rul schnitzlerne stramt og krydr dem på ydersiden. Steg rullerne i smør ved moderat temperatur, ca. 2 minutter på 4 sider og lad dem hvile mindst 5 min. Sauter imens lidt bacontern, fint hakket skalotteløg et par minutter inden du tilsætter frisk bælgede ærter og sukkerærter, fint snittet på langs, tillige med hjerte salat blade, flækket på langs. Smag til med salt og peber og til sidst, lidt fintskåren mynte. Anret rullerne på et varmt fad og hæld garnituren over.

Ingredienser: Grisekød af Rigtigmad Gris.
Altid 100 % naturligt indhold. 

Denne vare leveres som frostvare.

171,88 kr. pr. kg