Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Rigtigmad

Spareribs af Økologisk Dansk Gris

500 gram

Medlemspris
DKK 80,55
Normalpris
DKK 89,50
Bliv medlem og spar DKK 8,95,- på denne vare.

Beskrivelse

Vore spareribs er nok den mest smagfulde griseudskæring vi har. De skæres på langs mellem ribbenene, med masser af kød på. Kødet er relativt sejt og kræver langtidstilberedning for at blive godt. Til gengæld bliver du rigeligt belønnet med skønt, velsmagende, mørt og saftigt kød. Tjek opskriften herunder.

Den gode historie

Vores økologiske grise vokser op i Brørup i Jylland hos Anita og hendes lille familie. Familiens gård, Flintholm, skiller sig lidt ud fra andre gårde, der opdrætter grise. De sædvanlige enorme staldbygninger udmærker sig ved deres manglende tilstedeværelse, for markgrisene vokser op på de åbne marker, hvor der er masser af plads til leg og frihed, 365 dage om året. Når vejret driller, har de adgang til hytter med masser af dejlig halm. 

Livet som markgris starter i en hytte i forefolden. Her går de sammen med deres mor, indtil de er ca. 7 uger gamle. På det tidspunkt er den lille markgris nemlig stor nok til, at klare sig uden sin mor. Herefter kommer markgrisen over i den store fold, hvor hver markgris har mindst 100 kvm at boltre sig på. Markgrisene vokser op i trygge og kendte rammer med masser af frisk luft, ingen stress og med trynen i jorden.

Sådan kan du gøre

Krydr ribbenene med salt og peber samt en blanding af finthakket timian, rosmarin, salvie, merian, hvidløg, chili og citronskal. Giv dem ca. 3 timer ved 120 gradere i ovnen og slutteligt 230 grader i ca. 15 minutter. Server ribbenene med en god grov salat af hvidkål, grønkål og fintsnittet æble, marineret med frisk reven peberrod, citronsaft og olivenolie. Prøv gerne opskriften på Langtidsstegte Spareribs med Chili og Krydderurter.

Ingredienser:

Økologisk grisekød. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

161,10 kr. pr. kg