Vare tilføjet til kurv
VI LEVERER NU HVER TIRSDAG OG FREDAG.
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

Spareribs af Økologisk Dansk Rigtigmad Gris, 500 gram

Medlemspris
DKK 63,44
Normalpris
DKK 72,50
Bliv medlem og spar DKK 9,06,- på denne vare.

Beskrivelse

Vore spareribs er nok den mest smagsfulde griseudskæring vi har. De skæres på langs mellem ribbenene, med masser af kød på. Kødet er relativt sejt og kræver langtidstilberedning for at blive godt. Til gengæld bliver du rigeligt belønnet med skønt, velsmagende, mørt og saftigt kød. Tjek opskriften herunder. 

Den gode historie

En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde. Vi kender bønderne og ved at de passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene. 

Sådan kan du gøre

Krydr ribbenene med salt og peber samt en blanding af finthakket af timian, rosmarin, salvie, merian, hvidløg, chili og citronskal. Giv dem ca 3 timer ved 120 gradere i ovnen og slutteligt 230 grader i ca 15 minutter. Server ribbenene med en god grov salat af hvidkål, grønkål marineret og fintsnittet æble med frisk reven peberrod, citronsaft og olivenolie.

Prøv gerne opskriften på Langtidsstegte Spareribs med Chili og Krydderurter

Ingredienser: Grisekød af Rigtigmad Gris.
Altid 100 % naturligt indhold. 

Denne vare leveres som frostvare.

126,88 kr. pr. kg