Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Stegeflæsk m/ben af Økologisk Dansk Rigtigmad Gris

ca. 1000 gram

Medlemspris
DKK 115,63
Normalpris
DKK 130,00
Bliv medlem og spar DKK 14,38,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores stegeflæsk er fra den mest kødfuld del af grisebrystet, skåret med ribbenene på. Udskæringen egner sig til at tilberede hel, hvad enten du koger, braiserer eller steger den. Derfor lader vi benene sidde på det hele stykke, så du får det saftigste resultat.

Den gode historie

En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde. Vi kender bønderne og ved at de passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og ikke mindst for dyrene. 

Sådan kan du gøre

Ovnstegt ribbenssteg

Rids stegen omhyggeligt eller skær evt. efter. Skær ned i ca. en halv cm. dybde langs hvert ben. Så er benene nemmere at fjerne inden stegen skal skæres. Gnid stegen med salt og groft kværnet sort peber. Læg stegen i en bradepande med vand nok til at dække sværen, tilsæt et skvæt sherryvineddike. Sæt ovnen på 200 grader og stil bradepanden i ovnen. Giv stegen 1 1/4 til 1 1/2 time og vend den når ovnen rammer 200 grader. Lad stegen hvile 20 minutter og tænd imens for grillen. Sørg for at stegen står helt vandret og understøt den evt. med en kugle sammenrullet stanniol. Grill til sværen er sprød og puffet op, men pas på den ikke bliver sort og forkullet.

Ingredienser:

Grisekød fra Rigtigmad Gris. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

115,63 kr. pr. kg