Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
VI LEVERER IKKE D. 31/5 (Kr. Himmelfart)
Rigtigmad

Stegeflæsk m/ben af Økologisk Dansk Gris

ca. 1000 gram

Medlemspris
DKK 101,61
Normalpris
DKK 130,00
Bliv medlem og spar DKK 28,39,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores stegeflæsk er fra den mest kødfuld del af grisebrystet, skåret med ribbenene på. Udskæringen egner sig til at tilberede hel, hvad enten du koger, braiserer eller steger den. Derfor lader vi benene sidde på det hele stykke, så du får det saftigste resultat.

Den gode historie

Vores økologiske grise vokser op i Brørup i Jylland hos Anita og hendes lille familie. Familiens gård, Flintholm, skiller sig lidt ud fra andre gårde, der opdrætter grise. De sædvanlige enorme staldbygninger udmærker sig ved deres manglende tilstedeværelse, for markgrisene vokser op på de åbne marker, hvor der er masser af plads til leg og frihed, 365 dage om året. Når vejret driller, har de adgang til hytter med masser af dejlig halm. 

Livet som markgris starter i en hytte i forefolden. Her går de sammen med deres mor, indtil de er ca. 7 uger gamle. På det tidspunkt er den lille markgris nemlig stor nok til, at klare sig uden sin mor. Herefter kommer markgrisen over i den store fold, hvor hver markgrishar mindst 100 kvm at boltre sig på. Markgrisene vokser op i trygge og kendte rammer med masser af frisk luft, ingen stress og med trynen i jorden.

Sådan kan du gøre

Ovnstegt ribbenssteg

Rids stegen omhyggeligt eller skær evt. efter. Skær ned i ca. en halv cm. dybde langs hvert ben. Så er benene nemmere at fjerne inden stegen skal skæres. Gnid stegen med salt og groft kværnet sort peber. Læg stegen i en bradepande med vand nok til at dække sværen, tilsæt et skvæt sherryvineddike. Sæt ovnen på 200 grader og stil bradepanden i ovnen. Giv stegen 1 1/4 til 1 1/2 time og vend den når ovnen rammer 200 grader. Lad stegen hvile 20 minutter og tænd imens for grillen. Sørg for at stegen står helt vandret og understøt den evt. med en kugle sammenrullet stanniol. Grill til sværen er sprød og puffet op, men pas på den ikke bliver sort og forkullet.

Ingredienser:

Økologisk Grisekød. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

101,61 kr. pr. kg