Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Tern af Økologisk Dansk Rigtigmad Gris

400 gram

Medlemspris
DKK 68,75
Normalpris
DKK 81,25
Bliv medlem og spar DKK 12,50,- på denne vare.

Beskrivelse

Vore økologiske grisetern skæres typisk af skinken, grisens bagben. Kødet er relativt mørt og smager bedst lynstegt eller langtidstilberedt i en sovs, ved lav temperatur. Husk altid at lade kødet trække i sovsen efter endt tilberedning for at få det saftigste resultat.

Den gode historie

En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde. Vi kender bønderne og ved at de passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene. 

Sådan kan du gøre

Krydr skinketernene med salt og peber og brun dem i en gryde i kokosolie ved hård varme med chili, løg, ingefær, kaffir-limeblade, hvidløg, rød curry paste og kom kokosmælk på. Lad curry’en småkoge 1 times tid og lad den gerne hvile mindst en time herefter eller endnu bedre lav den dagen før, den skal bruges. Inden servering tilsættes curry’en lynstegte bok chok, grønne bønner, mango skiver og forårs løg og smages til med limesaft og skal, fiskesovs og soja. Du kan også prøve opskriften på Gris i Rød Curry, næsten som i Thailand

Ingredienser:

Økologisk grisekød af Rigtigmad Gris. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

171,88 kr. pr. kg