Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
VI LEVERER IKKE D. 31/5 (Kr. Himmelfart)
Rigtigmad

Tern af Økologisk Dansk Gris

400 gram

Medlemspris
DKK 68,75
Normalpris
DKK 81,25
Bliv medlem og spar DKK 12,50,- på denne vare.

Beskrivelse

Vore økologiske grisetern skæres typisk af skinken, grisens bagben. Kødet er relativt mørt og smager bedst lynstegt eller langtidstilberedt i en sovs, ved lav temperatur. Husk altid at lade kødet trække i sovsen efter endt tilberedning for at få det saftigste resultat.

Den gode historie

Vores økologiske grise vokser op i Brørup i Jylland hos Anita og hendes lille familie. Familiens gård, Flintholm, skiller sig lidt ud fra andre gårde, der opdrætter grise. De sædvanlige enorme staldbygninger udmærker sig ved deres manglende tilstedeværelse, for markgrisene vokser op på de åbne marker, hvor der er masser af plads til leg og frihed, 365 dage om året. Når vejret driller, har de adgang til hytter med masser af dejlig halm. 

Livet som markgris starter i en hytte i forefolden. Her går de sammen med deres mor, indtil de er ca. 7 uger gamle. På det tidspunkt er den lille markgris nemlig stor nok til, at klare sig uden sin mor. Herefter kommer markgrisen over i den store fold, hvor hver markgris har mindst 100 kvm at boltre sig på. Markgrisene vokser op i trygge og kendte rammer med masser af frisk luft, ingen stress og med trynen i jorden.

Sådan kan du gøre

Krydr skinketernene med salt og peber og brun dem i en gryde i kokosolie ved hård varme med chili, løg, ingefær, kaffir-limeblade, hvidløg, rød curry paste og kom kokosmælk på. Lad curry’en småkoge 1 times tid og lad den gerne hvile mindst en time herefter eller endnu bedre lav den dagen før, den skal bruges. Inden servering tilsættes curry’en lynstegte bok chok, grønne bønner, mango skiver og forårs løg og smages til med limesaft og skal, fiskesovs og soja. Du kan også prøve opskriften på Gris i Rød Curry, næsten som i Thailand

Ingredienser:

Økologisk Gris. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

171,88 kr. pr. kg