Vare tilføjet til kurv
VI LEVERER NU HVER TIRSDAG OG FREDAG.
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

Frankly Juice - Appelsinjuice, 265 ml

Medlemspris
DKK 24,50
Normalpris
DKK 29,50
Bliv medlem og spar DKK 5,00,- på denne vare.

Beskrivelse

Den gode, gamle urklassiske appelsinjuice, alle juicers moder. Her i en økologisk version som IKKE er lavet af frossent koncentrat med en masse tilsat sukker. 

Nyd smagen af koldpressede, solmodne, økologiske appelsiner uden hokuspokus.  

Den gode historie 

Frankly juice er startet hjemme på køkkenbordet af de to gange Christian med hhv. Bowal og Seiersen som efternavne. Deres mål var at skabe helt frisk juice, koldpresset af kun de bedste sæsonbetonede økologiske frugter og grøntsager, fri for konserveringsmidler, gift og pesticider, til børn såvel som til voksne. Christians og Christians mål er, at inspirere forbrugerne til at tænke over hvad de vælger at hælde i halsen. Derfor er ingredienslisten særdeles transparent så forbrugere tydeligt kan se hvad indholdet er. På den baggrund er det nemmere og mere relevant, at træffe et det sunde valg. Frankly betyder “helt ærligt” og målet er, at tilbyde en kompromisløs kvalitet, som er yderst sjælden på markedet.

Sådan kan du gøre 

Du kan evt. bruge appelsinjuicen i dressinger og marinader til f.eks. salater med rødkål, rødløg og æbler, eller kog den ind med lige dele citronsaft, lidt honning og varmekrydderier og tilsæt andefond, hvis du vil lave en andesovs udover det sædvanlige til dine julegæster. Passer perfekt sammen med vore produkter af Økologisk Dansk And

Ingredienser: 100% Appelsin

Næringsindhold pr. 100 ml: Energi 216 kJ/ 52 kcal, 9,5g kulhydrat heraf 8,2g sukkerarter, 0,9g protein, 0g Salt

Denne vare leveres som kølevare.

92,45 kr. per. Ltr