Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Kategorier
Frankly Juice

Frankly Juice - Grapejuice

265 ml

Medlemspris
DKK 24,50
Normalpris
DKK 29,50
Bliv medlem og spar DKK 5,00,- på denne vare.

Beskrivelse

Til dig, der er vild med den lidt bitre smag af grape, her får du her en økologisk version som IKKE er lavet af frossent koncentrat med en masse tilsat sukker. Nyd smagen af koldpressede, solmodne, økologiske grapefrugter uden hokuspokus.

Den gode historie

Frankly juice er startet hjemme på køkkenbordet af de to gange Christian med hhv. Bowal og Seiersen som efternavne. Deres mål var at skabe helt frisk juice, koldpresset af kun de bedste sæsonbetonede økologiske frugter og grøntsager, fri for konserveringsmidler, gift og pesticider, til børn såvel som til voksne. Christians og Christians mål er, at inspirere forbrugerne til at tænke over hvad de vælger at hælde i halsen. Derfor er ingredienslisten særdeles transparent så forbrugere tydeligt kan se hvad indholdet er. På den baggrund er det nemmere og mere relevant, at træffe et det sunde valg. Frankly betyder “helt ærligt” og målet er, at tilbyde en kompromisløs kvalitet, som er yderst sjælden på markedet.

Sådan kan du gøre

Du kan evt. bruge grapejuicen som sauce til fiske- og skaldyrsretter. 

Tag en bakke håndpillet taskekrabbekød og kom det i en si og pres saften over i en kasserolle. Tilsæt en flaske grapejuice og kog den ind til en tredjedel med et finthakket skalotteløg. Skær cirka 125 g usaltet smør i tern og pisk dem i den indkogte grapesaft. Tilsæt krabbekødet og lun saucen op uden at den koger. Tilsæt finthakket purløg eller estragon og server det til vores Skawbo Torsk, dampet eller pocheret. 

Ingredienser:

100% rød grape.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 180 kJ/ 43 kcal, 8,4g kulhydrat heraf 5g sukkerarter, 0,9g protein, 0g Salt.

Leveres som kølevare.

92,45 kr. pr. ltr.