Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Mandala

Ægte Økologisk Kanel

30 gram

Medlemspris
DKK 32,40
Normalpris
DKK 36,00
Bliv medlem og spar DKK 3,60,- på denne vare.

Beskrivelse

Mandalas hele kanelstænger stammer fra Sri Lanka, som siges at være det sted, at den bedste kanel kommer fra. Kanelstængerne er den stramt sammenrullede inder bark fra kaneltræet, og har en meget stærk, men samtidig sødlig, aromatisk og “varm” duft samt smag. Mandalas hele kanelstænger er naturligvis økologiske. Beholder du kanelstængerne hele, og blot river dem når de skal bruges, ja så bibeholder du alle kanelens pragtfulde aromaer og smagsnuancer.

Den gode historie

Vi er så stolte når andre passionerede madnørder, vælger at samarbejde med os. Mandala Organic er en anmelderrost distributør af økologiske kvalitetsprodukter indenfor krydderier, urter, krydderiblandinger, dip og salte. Du kan finde Mandala Organics produkter i Michelin restauranter, såvel som hjemme hos madentusiaster. Deres krydderier og blandinger laves løbende i små portioner efter egne opskrifter på stenkværn. Her bruges hverken fyldemidler, smagsforstærkere, antiklumpningsmidler eller konserveringsmidler. Sådan sikrer de, at krydderierne og blandingerne kommer til deres fulde ret, og garanterer samtidig kunderne den rene, friske smag. De forstår virkeligt at holde samtlige aromaer og nuancer fra krydderiernes vidunderlige univers intakte hele vejen til, at de rammer dit køkkenbord.

Sådan kan du gøre

Det er vel overflødigt at nævne, at kanel er uhyggeligt godt i kanelsukker til risengrøden og til kanelsnegle, men vi nævner det lige alligevel. Men faktisk er kanel også uhyggeligt godt i intense saucer til rødt fjerkræ og vildt, samt ikke mindst i gryderetter og stuvninger med asiatisk præg. Friskrevet kanel sammen med stjerneanis, citron og appelsinskal er essentielt, når jeg steger andebryst.

Ingredienser:

100% økologisk kanel (Cinnamomum verum). Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

1296,00 kr. pr. kg