Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Bemærk ingen levering fredag d. 10/ 4 & tirsdag d. 14/4
Original Beans

Cru Virunga 70%, 70 gram

70 gram

Pris
DKK 59,00

Beskrivelse

Dyb mørk chokolade fra Original Beans, hvor der anvendes kakaobønner dyrket i nær Virunga, National Park i den østlige del af den Demokratiske Republik Congo, som er Afrikas ældste naturpark og hjem for de sidste vilde bjerggorillaer i verdenen. Chokoladen frister med noter af kirsebær og sort te.

Den gode historie

Mark Hermann er konditor med et passioneret kærlighedsforhold til chokolade. For at sikre sig den bedste chokolade at arbejde med, importerer Mark sin chokolade fra Hollandske Originals Beans, som siden 2008 har rejst til de mest sjældne steder på jorden for at finde de originale kakaosorter, der hver især har sin helt egen historie at fortælle.

For at sikre at kakaobønnerne, og den omkringliggende regnskov ikke udryddes, plantes et træ for hver eneste chokoladebar, der sælges. Så ikke nok med at du her har mulighed for at nyde et stykke af jordens mest sjældne kakaobønner i deres reneste form, er du samtidig med til at sikre, at kommende generationer også kan nyde et stykke fantastisk chokolade. Original Bean’s chokolader er økologiske og fremstillet uden brug af lecithin og vanilje.

Sådan kan du gøre

Mark Hermann er særligt glade for at anvende den til overtræk og fyldte chokolader. Men vi kan også godt lide bare at knække et stykke af og nyde chokoladen, som den er.

Ingredienser:

Kakao*, rørsukker*, kakaosmør* (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 2401 kJ/ 573 kcal, Fedt 43 g, Heraf mættede fedtsyre 26 g, Kulhydrater 45 g, heraf sukkerarter 29 g, Protein 7 g, Salt 0,03 g.

Leveres som tørvare.

758,57 kr. pr. kg