Vare tilføjet til kurv
Levering tirs, ons, tors & fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Beskrivelse

Chokoladen fra Friis Holm laves af flere sorter af kakaobønner fra La Daila regionen i Nicaragua. Bønderne nægter at sortere i sorter, hvilket resulterer i denne mørke chokolade med frisk og intens smag af kakao, balanceret sødme og syre, samt noter af mørke bær og blomst. Det fantastiske resultat skyldes måske at blandingen af de forskellige kakaosorter, fermenterer ekstremt godt.

Den gode historie

Mikkel Friis-Holm er kok, og tilmed en dygtig en af slagsen. Hans kærlighed til gode råvarer fik ham i 2008 til at importere og sælge Scharffenberger fra San Francisco. Herigennem fik Mikkel ideen om at producere højkvalitets chokolade med fokus på oprindelsen af kakaobønnerne, den direkte kontakt til menneskene der producerer dem og deres liv, så vel som at anvende gamle produktionsmetoder under tilblivelsen af chokoladen, der nu rangerer blandt verdens allerbedste. Utallige guld og sølvmedaljer taler deres tydelige sprog.

Grundlaget for at lave verdens bedste chokolade, er udover at vide hvad man gør, verdens bedste råvarer, og den ved Mikkel alt hvordan man tilvejebringer. ”Bæredygtighed giver god samvittighed hos forbrugeren, men gør ikke altid en reel forskel for de fattige bønder, desværre. Og derfor handler vi kun direkte med kakaobønderne, så deres indtjening ligger 200-300 procent over normen og altid til en pris på minimum 25 procent over verdensmarkedsprisen.”

Sådan kan du gøre

Sæt dig tilbage og nyde et fantastiske resultat med blandingen af de forskellige kakaosorter.

Friis Holm

La Dalia 85%, 100 gram

100 gram

88,00
Created with Lunacy Leveringspriser

Kun 29,- i fragt

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

Beskrivelse

Chokoladen fra Friis Holm laves af flere sorter af kakaobønner fra La Daila regionen i Nicaragua. Bønderne nægter at sortere i sorter, hvilket resulterer i denne mørke chokolade med frisk og intens smag af kakao, balanceret sødme og syre, samt noter af mørke bær og blomst. Det fantastiske resultat skyldes måske at blandingen af de forskellige kakaosorter, fermenterer ekstremt godt.

Den gode historie

Mikkel Friis-Holm er kok, og tilmed en dygtig en af slagsen. Hans kærlighed til gode råvarer fik ham i 2008 til at importere og sælge Scharffenberger fra San Francisco. Herigennem fik Mikkel ideen om at producere højkvalitets chokolade med fokus på oprindelsen af kakaobønnerne, den direkte kontakt til menneskene der producerer dem og deres liv, så vel som at anvende gamle produktionsmetoder under tilblivelsen af chokoladen, der nu rangerer blandt verdens allerbedste. Utallige guld og sølvmedaljer taler deres tydelige sprog.

Grundlaget for at lave verdens bedste chokolade, er udover at vide hvad man gør, verdens bedste råvarer, og den ved Mikkel alt hvordan man tilvejebringer. ”Bæredygtighed giver god samvittighed hos forbrugeren, men gør ikke altid en reel forskel for de fattige bønder, desværre. Og derfor handler vi kun direkte med kakaobønderne, så deres indtjening ligger 200-300 procent over normen og altid til en pris på minimum 25 procent over verdensmarkedsprisen.”

Sådan kan du gøre

Sæt dig tilbage og nyde et fantastiske resultat med blandingen af de forskellige kakaosorter.

Ingredienser:

Kakaobønner, sukker, kakaosmør. Kan indeholde spor af MÆLK. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1591 kJ/ 381 kcal, Fedt 35 g, Heraf mættende fedtsyre 11 g, Kulhydrat 30 g, Heraf sukkerarter 15 g, Protein 6 g, Salt 0,01 g.

Leveres som tørvare.

880,00 kr. pr. kg