Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Bemærk ingen levering fredag d. 10/ 4 & tirsdag d. 14/4
Green Panda

Økologisk Bar m/Æble

30 gram

Pris
DKK 11,00

Beskrivelse

Green Pandas østrigske aner anes tydeligt i denne bar, hvor inspirationen kommer fra æblestrudel. Baren er lavet af økologiske æbler, vindruer, solsikkekerner og boghvede. Baren er tilsmagt med kanel for at ramme den rigtige smag. Baren er 100 % naturlig, og er også velegnet til dig, der er veganer, spiser palæo eller som foretrækker en raw diæt. Baren er dejlig fri for raffineret sukker, gluten, laktose, soja samt naturligvis kunstige tilsætningsstoffer.

Den gode historie

Østrigske Green Panda har siden 2014 arbejdet målrettet på at skabe sunde snack og tilskuds-produkter af økologiske fødevarer fra hele verden. De har det til fælles, at de indeholder betragtelige mængder af vigtige næringsstoffer. Tanken er at skabe gode, sunde og rene produkter. Produkter, der kan være en hjælp til at få tilført det, som kroppen har brug i en travl hverdag. At de rare sager så også smager skønt, ja det er kun et stort plus.

Sådan kan du gøre

Nyd baren fra Green Panda når du er på farten, før eller efter træning, eller når du er lækkersulten, men ikke har lyst til at fylde dig med noget usundt.

Ingredienser:

Æble* (33%), druer*, solsikkekerner*, knust boghvede*, kanel*. (*= økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1674 kJ / 394 kcal, fedt 15 g, heraf mættede fedtsyrer 1,9 g, kulhydrater 56 g, heraf sukkerarter 37 g, fiber 8 g, protein 4,2 g, salt 0,01 g.

Leveres som tørvare.

331,25 kr. pr. kg