Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Bemærk ingen levering fredag d. 10/ 4 & tirsdag d. 14/4
Original Beans

Original Beans Selection

4 x 12 gram

Pris
DKK 59,00

Beskrivelse

En smuk kvartet fra Original Beans af økologiske miniature chokolader. Tag på en rejse fra Afrika til Sydamerika og oplev forskelligheden i de fire varianter: nyd den milde mørke Piura Porcelana (75%), der er baseret på en sjælden hvid kakaobønne, den dybe mørke Cru Virunga (70%), den legende mørke Cru Udzungwa (70%) med nibs og noter af karamel, og den fløjlsbløde hasselnøddeagtige Esmeraldas Milk (42%) med Fleur De Sel.

Den gode historie

Mark Hermann er konditor med et passioneret kærlighedsforhold til chokolade. For at sikre sig den bedste chokolade at arbejde med, importerer Mark sin chokolade fra Hollandske Originals Beans, som siden 2008 har rejst til de mest sjældne steder på jorden for at finde de originale kakaosorter, der hver især har sin helt egen historie at fortælle.

For at sikre at kakaobønnerne, og den omkringliggende regnskov ikke udryddes, plantes et træ for hver eneste chokoladebar, der sælges. Så ikke nok med at du her har mulighed for at nyde et stykke af jordens mest sjældne kakaobønner i deres reneste form, er du samtidig med til at sikre, at kommende generationer også kan nyde et stykke fantastisk chokolade. Original Bean’s chokolader er økologiske og fremstillet uden brug af lecithin og vanilje.

Sådan kan du gøre

Nyd oplevelsen af de fire forskellige bønnesorter. Måske finder du din nye personlige Original Beans favorit, eller forkæl og brug mini-kollektion som en gave.

Ingredienser:

Kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, mælkepulver*, kakaonibs, salt (*= økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 2455 kJ/ 586 kcal, Fedt 44 g, Heraf mættede fedtsyre 27 g, Kulhydrater 45 g, heraf sukkerarter 34 g, Protein 8 g, Salt 0,1 g.

Leveres som tørvare.

1106,25 kr. pr. kg