Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
Original Beans

Piura Porcelana 75%, 70 gram

70 gram

Medlemspris
DKK 53,10
Normalpris
DKK 59,00
Bliv medlem og spar DKK 5,90,- på denne vare.

Beskrivelse

Mild mørk peruviansk chokolade fra Original Beans baseret på en sjælden hvid kakaobønne, der vokser i den nordlige Perus Piura dal. Chokoladen rummer noter af lime og hindbær. Mark Hermann er særligt glad for at anvende den i fyldte chokolade med hindbær, da smagen harmonerer med chokoladens aromaer. Chokoladen indeholder udover chokolademassen udelukkende økologisk rørsukker og kakaosmør.

Den gode historie

Mark Hermann er konditor med et passioneret kærlighedsforhold til chokolade. For at sikre sig den bedste chokolade at arbejde med, importerer Mark sin chokolade fra Hollandske Originals Beans, som siden 2008 har rejst til de mest sjældne steder på jorden for at finde de originale kakaosorter, der hver især har sin helt egen historie at fortælle.

For at sikre at kakaobønnerne, og den omkringliggende regnskov ikke udryddes, plantes et træ for hver eneste chokoladebar, der sælges. Så ikke nok med at du her har mulighed for at nyde et stykke af jordens mest sjældne kakaobønner i deres reneste form, er du samtidig med til at sikre, at kommende generationer også kan nyde et stykke fantastisk chokolade. Original Bean’s chokolader er økologiske og fremstillet uden brug af lecithin og vanilje

Sådan kan du gøre

Mark Hermann er særligt glade for at anvende den til fyldte chokolader. Men vi kan også godt lide bare at knække et stykke af og nyde chokoladen, som den er.

Ingredienser:

Kakaomasse*,  rørsukker*, kakaosmør* (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 2440 kJ/ 583 kcal, Fedt 46 g, Heraf mættede fedtsyre 28 g, Kulhydrater 42 g, heraf sukkerarter 24 g, Protein 8 g, Salt 0,03 g.

Leveres som tørvare.

758,57 kr. pr. kg