Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Friis Holm

Chuno 70%, 25 gram

25 gram

Medlemspris
DKK 26,10
Normalpris
DKK 29,00
Bliv medlem og spar DKK 2,90,- på denne vare.

Beskrivelse

Mørk chokolade med frisk smag af bitter, sødme og syre samt noter af citron og sorte oliven. Chokoladen er lavet på ristede Chuno kakaobønner fra Nicaragua tilsmagt med sukker. Kakaobønnerne fermenteres i 5 dage og vendes to gange undervejs. Deraf navnet double churned.

Den gode historie

Mikkel Friis-Holm er kok og tilmed en dygtig en af slagsen. Hans kærlighed til gode råvarer fik ham i 2008 til at importere og sælge Scharffenberger fra San Francisco. Herigennem fik Mikkel ideen om at producere højkvalitets chokolade med fokus på oprindelsen af kakaobønnerne, den direkte kontakt til menneskene, der producerer dem og deres liv, så vel som at anvende gamle produktionsmetoder under tilblivelsen af chokoladen, der nu rangerer blandt verdens allerbedste. Utallige guld og sølvmedaljer taler deres tydelige sprog.

 

Grundlaget for at lave verdens bedste chokolade er, udover at vide hvordan man gør, nemlig verdens bedste råvarer og den ved Mikkel alt om, hvordan man tilvejebringer. ”Bæredygtighed giver god samvittighed hos forbrugeren, men gør ikke altid en reel forskel for de fattige bønder, desværre. Og derfor handler vi kun direkte med kakaobønderne, så deres indtjening ligger 200-300 procent over normen og altid til en pris på minimum 25 procent over verdensmarkedsprisen.”

Sådan kan du gøre

Spis den, og nyd den. Størrelsen på 25 gram er perfekt til at have med på farten, skulle lysten opstå.

Ingredienser:

Kakaobønner, sukker, kakaosmør. Kan indeholde spor af MÆLK. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 2425 kJ/ 579 kcal, Fedt 36 g, Heraf mættende fedtsyre 12 g, Kulhydrat 38g, Heraf sukkerarter 30 g, Protein 7,5g, Salt 0,01 g.

Leveres som tørvare.

1044,00 kr. pr. kg