Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
Original Beans

Cusco Chuncho 100%, 70 gram

70 gram

Medlemspris
DKK 53,10
Normalpris
DKK 59,00
Bliv medlem og spar DKK 5,90,- på denne vare.

Beskrivelse

En mægtig ren og mørk peruviansk chokolade fra Original Beans baseret på Chuncho kakaobønner fra Sacred Cusco Valley, i Andesbjergene nær Machu Picchu. Den intense smag rummer noter af bitterhed og tørrede blomster. BEMÆRK AT DER HER ER TALE OM EN 100 % CHOKOLADE.

Den gode historie

Mark Hermann er konditor med et passioneret kærlighedsforhold til chokolade. For at sikre sig den bedste chokolade at arbejde med, importerer Mark sin chokolade fra Hollandske Originals Beans, som siden 2008 har rejst til de mest sjældne steder på jorden for at finde de originale kakaosorter, der hver især har sin helt egen historie at fortælle.

For at sikre at kakaobønnerne, og den omkringliggende regnskov ikke udryddes, plantes et træ for hver eneste chokoladebar, der sælges. Så ikke nok med at du her har mulighed for at nyde et stykke af jordens mest sjældne kakaobønner i deres reneste form, er du samtidig med til at sikre, at kommende generationer også kan nyde et stykke fantastisk chokolade. Original Bean’s chokolader er økologiske og fremstillet uden brug af lecithin og vanilje.

Sådan kan du gøre

Mark Hermann er særligt glad for at anvende den i vandganache og til dadelbarer. Men vi kan også godt lide bare at knække et stykke af og nyde chokoladen, som den er.

Ingredienser:

100% økologisk kakaomasse. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 2552 kJ/ 610 kcal, Fedt 55 g, Heraf mættede fedtsyre 34 g, Kulhydrater 26 g, heraf sukkerarter 0 g, Protein 11 g, Salt 0,03 g.

Leveres som tørvare.

758,57 kr. pr. kg