Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
Bybi

Honning af Bybi, Frederiksberg

200 gram

Medlemspris
DKK 45,00
Normalpris
DKK 50,00
Bliv medlem og spar DKK 5,00,- på denne vare.

Beskrivelse

Hver enkelt blomst bidrager med hver sin smag og farve til honningen. Bierne henter nektar fra flere blomster, og på den måde er hvert glas en speciel sammensætning udvalgt af byens bier. Her kan du f.eks. smage på det, der vokser i Frederiksbergs parker, og det bydelens beboere har plantet i deres haver, på deres altaner og tagterrasser.

Den gode historie

Hos Bybi høster de hver bigård for sig, og blander aldrig honningen. På den måde kan du smage forskel på bydelene, og hvert kvarter har sin egen karakter. Hver gang du åbner et honningglas, så får du en ny oplevelse. Hver oplevelse bestemmes af bierne, da folkene bag Bybi selvfølgelig ikke kan styre, hvad folk planter i deres haver, parker og altankasser, og ej heller hvad bierne foretrækker. Så hver gang du planter, er du medproducent af Bybi honning. Bybi honning er rå og ubehandlet, og kan derfor krystallisere over tid. Det er en naturlig proces, og betyder ikke noget for honningens kvalitet.

Sådan kan du gøre

Brug honningen som erstatning for raffineret sukker, som f.eks. i mange af dine dessertopskrifter. eller der hvor man normalt søder, men pas på, honningen søder ca. 4 gange så kraftigt som f.eks. raffineret sukker. Prøv den i vore skønne Teer fra Sing Tehus.

Ingredienser:

100% bihonning. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1420 kJ/ 340 kcal, Fedt 0, Heraf mættede fedtsyre 0g, Kulhydrater 83g, Heraf sukkerarter 83g, Protein 0g, Salt 0g.

Leveres som tørvare.

225,00 kr. pr. kg