Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Sing Tehus

Cold Brew, Grøn Te

18 x 5 gram

Medlemspris
DKK 85,50
Normalpris
DKK 95,00
Bliv medlem og spar DKK 9,50,- på denne vare.

Beskrivelse

Sencha er den te, der drikkes mest af i Japan. Den er meget populær på grund af den rene friske smag. For det meste nydes Sencha varmt, men kan også tilberedes som iste. Kold Sencha er frisk og læskende, og er et fremragende alternativ til andre kolde drikke. Lys, klar og meget frisk smag.

Den gode historie

Sing Tehus startede i 2006, og er det første tehus af sin art i Danmark. Stedets ejer Mette Marie Kjær, er vel også den eneste af hendes art i branchen, en af Danmarks mest passionerede te- aficionados. Mette har siden tehusets start fremelsket et tæt samarbejde med hendes leverandører, som er at finde i hele den te-producerende verden, hvortil hun rejser så ofte som muligt for at styrke relationerne, og for at få den fornødne og nødvendige indsigt og inspiration.

Sådan kan du gøre

Te skal tilberedes med en vis nænsomhed. Det er vigtigt, at vandkvaliteten er god, specielt til de grønne og lyse teer. Hvis vandet er meget kalkholdigt, der hvor man bor, kan man evt. benytte en filtreringskande. Kogning af vandet til tebrygning har en afgørende betydning. Vandet må aldrig bulderkoge, da ilten derved forsvinder. Kedlen tages af i det øjeblik, vandet koger. Glas el. tekande til tebrygning skal altid forvarmes inden brygningen påbegyndes. Hvis det kogende vand hældes direkte i en kold tekande, falder temperaturen for hurtigt, og de aktive stoffer frigives ikke i den sorte te, da dette kun sker ved en jævn temperatur på 90 – 100 grader. Falder temperaturen hurtigt, vil stofferne i stedet blive i bladene.

Ingredienser:

100% grøn te (sencha). Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

950,00 kr. pr. kg