Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Hoshino Seichaen

Japansk Matcha, Hoshinotsuyu

20 gram

Medlemspris
DKK 117,00
Normalpris
DKK 130,00
Bliv medlem og spar DKK 13,00,- på denne vare.

Beskrivelse

Matcha er et fint formalet pulver af specielt dyrkede og forarbejdede grønne teblade. De grønne teplanter til matcha dyrkes under overdækning, i tre til fire uger, før høsten sættes ind, det gøres for at bibeholde farven og næringsstofferne i de lysegrønne teblade. Stænglerne og venerne fjernes under forarbejdningen. Matcha udmærker sig ved sit høje indhold af antioxidanter, ligesom teen frigiver sit indhold af koffein over en længere periode end f.eks. Kaffe. Denne matcha er velegnet til det man kalder “tynd” te, hvilket dog stadig er en fyldig te med cremet skum på toppen. Smagen er mild og konsistensen er cremet.

Den gode historie

Sing Tehus startede i 2006, og er det første tehus af sin art i Danmark. Stedets ejer Mette Marie Kjær, er vel også den eneste af hendes art i branchen, en af Danmarks mest passionerede te- aficionados. Mette har siden tehusets start fremelsket et tæt samarbejde med hendes leverandører, som er at finde i hele den te-producerende verden, hvortil hun rejser så ofte som muligt for at styrke relationerne, og for at få den fornødne og nødvendige indsigt og inspiration.

Sådan kan du gøre

Du skal bruge et bambus piskeris og ske samt en teskål.

1. Skålen forvarmes med lidt varmt vand, hvorefter den aftørres.

2. Du tager to skefulde matcha, med en lille top, og sier teen ned i matcha-skålen.

3. Tilsæt 1 – 1,5 dl. 80 grader varmt vand i skålen, hvorefter du pisker kraftigt i ca. 1 minut. Det er vigtigt, at du holder godt fast på skålen, så man ved, at den bliver stående, hvorefter der piskes kraftigt i zig-zag eller M-form/bevægelse.

Til sidst fører du piskeriset langsomt frem og tilbage for at lukke de små lufthuller i skummet.

Ingredienser:

100% malet grøn te. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

5850,00 kr. pr. kg