Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
OCHA pack

Japanske Teposer

50 stk

Pris
DKK 28,00

Beskrivelse

Hvis man savner et enkelt system til tebrygning, kan vi anbefale at benytte disse “fyld selv”-tebreve af papir, som man kan fylde med sin favorit te. Størrelsen på teposerne tillader, at man kan bruge en storbladet kvalitets-te. De er specielt velegnede til at have med på arbejde, så har du mulighed for at veksle mellem forskellige slags te.

Den gode historie

Sing Tehus startede i 2006, og er det første tehus af sin art i Danmark. Stedets ejer Mette Marie Kjær, er vel også den eneste af hendes art i branchen, en af Danmarks mest passionerede te- aficionados. Mette har siden tehusets start fremelsket et tæt samarbejde med hendes leverandører, som er at finde i hele den te-producerende verden, hvortil hun rejser så ofte som muligt for at styrke relationerne, og for at få den fornødne og nødvendige indsigt og inspiration.

Sådan kan du gøre

Fyld posen med din yndlingste. Te skal tilberedes med en vis nænsomhed. Det er vigtigt, at vandkvaliteten er god, specielt til de grønne og lyse teer. Hvis vandet er meget kalkholdigt, der hvor man bor, kan man evt. benytte en filtreringskande. Kogning af vandet til tebrygning har en afgørende betydning. Vandet må aldrig bulderkoge, da ilten derved forsvinder. Kedlen tages af i det øjeblik, vandet koger. Glas el. tekande til tebrygning skal altid forvarmes inden brygningen påbegyndes. Hvis det kogende vand hældes direkte i en kold tekande, falder temperaturen for hurtigt, og de aktive stoffer frigives ikke i den sorte te, da dette kun sker ved en jævn temperatur på 90 – 100 grader. Falder temperaturen hurtigt, vil stofferne i stedet blive i bladene.

Leveres som tørvare.