Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Sing Tehus

Økologisk Earl Grey, Sort Te m/ Kornblomster

100 gram

Pris
DKK 60,00

Beskrivelse

En klassisk te med en rund og mild smag. Denne økologiske Earl Grey er mildere i smagen end klassiske Earl Grey teer. Den har en fin og mild bergamot smag, og er floral, næsten lidt anis i eftersmagen, som kommer fra den blå kornblomst. Earl Grey er opkaldt efter Jarl Charles Grey, som var premierminister under kong William IV i begyndelsen af det 19. århundrede. Legenden fortæller, at Jarlen fik opskriften foræret af en kinesisk Mandarin, som var hans ven og hvis liv, han havde reddet.

Den gode historie

Sing Tehus startede i 2006, og er det første tehus af sin art i Danmark. Stedets ejer Mette Marie Kjær, er vel også den eneste af hendes art i branchen, en af Danmarks mest passionerede te- aficionados. Mette har siden tehusets start fremelsket et tæt samarbejde med hendes leverandører, som er at finde i hele den te-producerende verden, hvortil hun rejser så ofte som muligt for at styrke relationerne, og for at få den fornødne og nødvendige indsigt og inspiration.

Sådan kan du gøre

Te skal tilberedes med en vis nænsomhed. Det er vigtigt, at vandkvaliteten er god, specielt til de grønne og lyse teer. Hvis vandet er meget kalkholdigt, der hvor man bor, kan man evt. benytte en filtreringskande. Kogning af vandet til tebrygning har en afgørende betydning. Vandet må aldrig bulderkoge, da ilten derved forsvinder. Kedlen tages af i det øjeblik, vandet koger. Glas el. tekande til tebrygning skal altid forvarmes inden brygningen påbegyndes. Hvis det kogende vand hældes direkte i en kold tekande, falder temperaturen for hurtigt, og de aktive stoffer frigives ikke i den sorte te, da dette kun sker ved en jævn temperatur på 90 – 100 grader. Falder temperaturen hurtigt, vil stofferne i stedet blive i bladene.

Ingredienser:

Sort te*, bergamotolie*, kornblomst* (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

600,00 kr. pr. kg