Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Sing Tehus

Økologisk Long Jing, Grøn Te

100 gram

Pris
DKK 96,00

Beskrivelse

Long Jing te er en af verdens mest berømte teer. Teen stammer fra den kinesiske Zhejiang provins, som er kendt for, at producerer noget af den bedste grønne te i Kina. Teen har en frisk aroma og en smuk klar grøn-gul farve i koppen. Smagen er frisk og ren med en antydning af kastanje og hasselnød. Kan nydes i løbet af dagen og som aften-te

Den gode historie

Sing Tehus startede i 2006, og er det første tehus af sin art i Danmark. Stedets ejer Mette Marie Kjær, er vel også den eneste af hendes art i branchen, en af Danmarks mest passionerede te- aficionados. Mette har siden tehusets start fremelsket et tæt samarbejde med hendes leverandører, som er at finde i hele den te-producerende verden, hvortil hun rejser så ofte som muligt for at styrke relationerne, og for at få den fornødne og nødvendige indsigt og inspiration.

Sådan kan du gøre

Te skal tilberedes med en vis nænsomhed. Det er vigtigt, at vandkvaliteten er god, specielt til de grønne og lyse teer. Hvis vandet er meget kalkholdigt, der hvor man bor, kan man evt. benytte en filtreringskande. Kogning af vandet til tebrygning har en afgørende betydning. Vandet må aldrig bulderkoge, da ilten derved forsvinder. Kedlen tages af i det øjeblik, vandet koger. Glas el. tekande til tebrygning skal altid forvarmes inden brygningen påbegyndes. Hvis det kogende vand hældes direkte i en kold tekande, falder temperaturen for hurtigt, og de aktive stoffer frigives ikke i den sorte te, da dette kun sker ved en jævn temperatur på 90 – 100 grader. Falder temperaturen hurtigt, vil stofferne i stedet blive i bladene.

Ingredienser:

100% økologisk grøn te. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

960,00 kr. pr. kg