Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Sing Tehus

Økologisk Mao Feng, Hvid Te

65 gram

Pris
DKK 98,00

Beskrivelse

China Mao Feng tilhører gruppen af de 10 mest kendte og værdsatte teer i Kina. Den produceres i den højeste bjergregion i det sydlige Kina, Anhui provinsen, hvor den delikate hvide te håndplukkes i foråret. Hele produktionsprocessen foregår i hånden. Bladene er lange med en sølvlignende spids. Ristet og frugtig smag, som leder tankerne hen på nødder og abrikos. Generelt gælder det for hvid te, at det er den te med det højeste indhold af antioxidanter og mindste indhold af koffein.

Den gode historie

Sing Tehus startede i 2006, og er det første tehus af sin art i Danmark. Stedets ejer Mette Marie Kjær, er vel også den eneste af hendes art i branchen, en af Danmarks mest passionerede te- aficionados. Mette har siden tehusets start fremelsket et tæt samarbejde med hendes leverandører, som er at finde i hele den te-producerende verden, hvortil hun rejser så ofte som muligt for at styrke relationerne, og for at få den fornødne og nødvendige indsigt og inspiration.

Sådan kan du gøre

Te skal tilberedes med en vis nænsomhed. Det er vigtigt, at vandkvaliteten er god, specielt til de grønne og lyse teer. Hvis vandet er meget kalkholdigt, der hvor man bor, kan man evt. benytte en filtreringskande. Kogning af vandet til tebrygning har en afgørende betydning. Vandet må aldrig bulderkoge, da ilten derved forsvinder. Kedlen tages af i det øjeblik, vandet koger. Glas el. tekande til tebrygning skal altid forvarmes inden brygningen påbegyndes. Hvis det kogende vand hældes direkte i en kold tekande, falder temperaturen for hurtigt, og de aktive stoffer frigives ikke i den sorte te, da dette kun sker ved en jævn temperatur på 90 – 100 grader. Falder temperaturen hurtigt, vil stofferne i stedet blive i bladene.

Ingredienser:

100% økologisk hvid te. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

1507,69 kr. pr. kg