Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Sing Tehus

Økologisk Red, Veggie tea m/ Rødebede, Bær & Gulerod

100 gram

Medlemspris
DKK 52,20
Normalpris
DKK 58,00
Bliv medlem og spar DKK 5,80,- på denne vare.

Beskrivelse

Red, som i rød, er et godt koffeinfrit alternativ, som en aften-te samt en læskende te, der kan nydes hele døgnet. Red er en ”veggie tea”, da den består af både bær og grøntsager, og er desuden god til børn. Kan nydes både kold og varm og indeholder rødbede, gulerod, salvie, rosenblade, citrongræs, gojibær, ananas, blåbær og mango. Alt sammen økologisk, naturligvis.

Den gode historie

Sing Tehus startede i 2006, og er det første tehus af sin art i Danmark. Stedets ejer Mette Marie Kjær, er vel også den eneste af hendes art i branchen, en af Danmarks mest passionerede te- aficionados. Mette har siden tehusets start fremelsket et tæt samarbejde med hendes leverandører, som er at finde i hele den te-producerende verden, hvortil hun rejser så ofte som muligt for at styrke relationerne, og for at få den fornødne og nødvendige indsigt og inspiration. 

Sådan kan du gøre

Te skal tilberedes med en vis nænsomhed. Det er vigtigt, at vandkvaliteten er god, specielt til de grønne og lyse teer. Hvis vandet er meget kalkholdigt, der hvor man bor, kan man evt. benytte en filtreringskande. Kogning af vandet til tebrygning har en afgørende betydning. Vandet må aldrig bulderkoge, da ilten derved forsvinder. Kedlen tages af i det øjeblik, vandet koger. Glas el. tekande til tebrygning skal altid forvarmes inden brygningen påbegyndes. Hvis det kogende vand hældes direkte i en kold tekande, falder temperaturen for hurtigt, og de aktive stoffer frigives ikke i den sorte te, da dette kun sker ved en jævn temperatur på 90 – 100 grader. Falder temperaturen hurtigt, vil stofferne i stedet blive i bladene.

Ingredienser:

Rødbede*, gulerod*, salvi*, citron græs*, rosenblade*, mango*, gojibær*, ananas*, naturlig aroma, blåbær* (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

522,00 kr. pr. kg