Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Sing Tehus

Økologisk Sencha, Grøn Te m/ Sommerblomster

100 gram

Medlemspris
DKK 53,10
Normalpris
DKK 59,00
Bliv medlem og spar DKK 5,90,- på denne vare.

Beskrivelse

Sencha er en populær grøn te med en blød og frisk smag. Sencha-typerne, der vokser i Kina, egner sig fint til en kombination med blomster. Denne te har et strejf af passionsfrugt i eftersmagen. Smuk te med morgenfrue og kornblomst.

Den gode historie

Sing Tehus startede i 2006, og er det første tehus af sin art i Danmark. Stedets ejer Mette Marie Kjær, er vel også den eneste af hendes art i branchen, en af Danmarks mest passionerede te- aficionados. Mette har siden tehusets start fremelsket et tæt samarbejde med hendes leverandører, som er at finde i hele den te-producerende verden, hvortil hun rejser så ofte som muligt for at styrke relationerne, og for at få den fornødne og nødvendige indsigt og inspiration. 

Sådan kan du gøre

Te skal tilberedes med en vis nænsomhed. Det er vigtigt, at vandkvaliteten er god, specielt til de grønne og lyse teer. Hvis vandet er meget kalkholdigt, der hvor man bor, kan man evt. benytte en filtreringskande. Kogning af vandet til tebrygning har en afgørende betydning. Vandet må aldrig bulderkoge, da ilten derved forsvinder. Kedlen tages af i det øjeblik, vandet koger. Glas el. tekande til tebrygning skal altid forvarmes inden brygningen påbegyndes. Hvis det kogende vand hældes direkte i en kold tekande, falder temperaturen for hurtigt, og de aktive stoffer frigives ikke i den sorte te, da dette kun sker ved en jævn temperatur på 90 – 100 grader. Falder temperaturen hurtigt, vil stofferne i stedet blive i bladene.

Ingredienser:

Grøn te*, naturlig aroma, morgenfrue blomster*, kornblomster* (*= økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

531,00 kr. pr. kg