Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Gratis fragt fra 1.000,- / Kun 29,- fra 500,-
Mandala

Økologisk Bearnaise Dip

40 gram

Pris
DKK 39,00

Beskrivelse

Her har Mandala blandet deres bud på et krydderimix, der leder tankerne i retning af Bearnaise sauce. Den er naturligvis fokuseret på estragon og tunet med lidt fennikel.

Den gode historie

Vi er så stolte når andre passionerede madnørder, vælger at samarbejde med os. Mandala Organic er en anmelderrost distributør af økologiske kvalitetsprodukter indenfor krydderier, urter, krydderiblandinger, dip og salte. Du kan finde Mandala Organics produkter i Michelin restauranter, såvel som hjemme hos madentusiaster. Deres krydderier og blandinger laves løbende i små portioner efter egne opskrifter på stenkværn. Her bruges hverken fyldemidler, smagsforstærkere, antiklumpningsmidler eller konserveringsmidler. Sådan sikrer de, at krydderierne og blandingerne kommer til deres fulde ret, og garanterer samtidig kunderne den rene, friske smag. De forstår virkeligt at holde samtlige aromaer og nuancer fra krydderiernes vidunderlige univers intakte hele vejen til, at de rammer dit køkkenbord. 

Sådan kan du gøre

Rør blandingen op med fed creme fraiche, en blanding af skyr og græsk yoghurt, en god mayonnaise eller lav en god gang kryddersmør med lidt citron og Bearnaise Dip-blandingen og test den oven på vores Ribeyes

Ingredienser:

Løg*, havsalt, rørsukker*, hvidløg*, estragon*, fennikel*, hvis peber*, gurkemeje* (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

975,00 kr. pr. kg