Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
Mandala

Økologisk Chipotle

25 gram

Medlemspris
DKK 32,40
Normalpris
DKK 36,00
Bliv medlem og spar DKK 3,60,- på denne vare.

Beskrivelse

Mandalas mexicanske chipotle laves på røde, fuldmodne, tørrede og røgede jalapeño pebere, som stødes til det knaldrøde pulver, der er hjertet i det mexicanske køkken. Smagen understøttes af røgen, og er varm og fyldig, men ikke brændende stærk.

Den gode historie

Vi er så stolte når andre passionerede madnørder, vælger at samarbejde med os. Mandala Organic er en anmelderrost distributør af økologiske kvalitetsprodukter indenfor krydderier, urter, krydderiblandinger, dip og salte. Du kan finde Mandala Organics produkter i Michelin restauranter, såvel som hjemme hos madentusiaster. Deres krydderier og blandinger laves løbende i små portioner efter egne opskrifter på stenkværn. Her bruges hverken fyldemidler, smagsforstærkere, antiklumpningsmidler eller konserveringsmidler. Sådan sikrer de, at krydderierne og blandingerne kommer til deres fulde ret, og garanterer samtidig kunderne den rene, friske smag. De forstår virkeligt at holde samtlige aromaer og nuancer fra krydderiernes vidunderlige univers intakte hele vejen til, at de rammer dit køkkenbord.

Sådan kan du gøre

Brug chipotle hvor du normalt ville bruge røget paprika, ligesom f.eks. et godt skud chipotle i din mayonnaise er en pragtfuld og ikke mindst magtfuld anvendelsesmulighed. Er du vild med chipotle bør du helt klart smage vores chipotle bacon.

Ingredienser:

100% økologisk chipotle. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

1296,00 kr. pr. kg