Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Mandala

Økologisk Garam Masala

40 gram

Pris
DKK 39,00

Beskrivelse

Den ayurvediske betydning af ordet “Garam Masala” er noget i retning af “opvarmning af kroppen” og når du smager retter tilberedt med Mandalas version, forstår man betydningen. Blandingen af spidskommen, koriander, sort peber, kardemomme, cassia, nelliker, muskatnød og ingefær spreder en krydret, nuanceret og varm fornemmelse på dine smagsløg.

Den gode historie

Vi er så stolte når andre passionerede madnørder, vælger at samarbejde med os. Mandala Organic er en anmelderrost distributør af økologiske kvalitetsprodukter indenfor krydderier, urter, krydderiblandinger, dip og salte. Du kan finde Mandala Organics produkter i Michelin restauranter, såvel som hjemme hos madentusiaster. Deres krydderier og blandinger laves løbende i små portioner efter egne opskrifter på stenkværn. Her bruges hverken fyldemidler, smagsforstærkere, antiklumpningsmidler eller konserveringsmidler. Sådan sikrer de, at krydderierne og blandingerne kommer til deres fulde ret, og garanterer samtidig kunderne den rene, friske smag. De forstår virkeligt at holde samtlige aromaer og nuancer fra krydderiernes vidunderlige univers intakte hele vejen til, at de rammer dit køkkenbord.

Sådan kan du gøre

Garam Masala er ekstremt udbredt i Indien, hvor hver familie har sin egen blanding. Dette er Mandalas, og med sin varme sødme er den fænomenal i lamme-, kyllinge- og grønsagsretter, i særdeleshed i retter baseret på bælgfrugter. 

Ingredienser:

Spidskommen*, koriander*, sort peber*, kardemomme*, cassia*, nelliker*, muskatnød*, ingefær* (*=økologisk). Altid 100% økologisk indhold. 

Leveres som tørvare.

975,00 kr. pr. kg