Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
Mandala

Økologisk Grøn Peber

20 gram

Medlemspris
DKK 32,40
Normalpris
DKK 36,00
Bliv medlem og spar DKK 3,60,- på denne vare.

Beskrivelse

Mandalas grønne peberkorn høstes fra den samme stedse-grønne lian som de sorte peberkorn, men inden de er helt modne. De grønne peberkorn er derfor mere frugtige og knapt så stærke som de sorte. Tag dog ikke fejl, styrken kommer snigende. De er derfor gode, der hvor rettens smag ønskes fremhævet inden styrken sparker ind.

Den gode historie

Vi er så stolte når andre passionerede madnørder, vælger at samarbejde med os. Mandala Organic er en anmelderrost distributør af økologiske kvalitetsprodukter indenfor krydderier, urter, krydderiblandinger, dip og salte. Du kan finde Mandala Organics produkter i Michelin restauranter, såvel som hjemme hos madentusiaster. Deres krydderier og blandinger laves løbende i små portioner efter egne opskrifter på stenkværn. Her bruges hverken fyldemidler, smagsforstærkere, antiklumpningsmidler eller konserveringsmidler. Sådan sikrer de, at krydderierne og blandingerne kommer til deres fulde ret, og garanterer samtidig kunderne den rene, friske smag. De forstår virkeligt at holde samtlige aromaer og nuancer fra krydderiernes vidunderlige univers intakte hele vejen til, at de rammer dit køkkenbord.

Sådan kan du gøre

Har du tiltænkt en af vores flotte steaks en skæbne som klassisk tilberedt peberbøf, kommer du ikke uden om grønne peberkorn af en kvalitet som Mandalas. Du bør dog også smage, hvad de grønne perler kan gøre for vores andebryster og Rævhedes kronhjorte-steaks. Brug dem i kværnen som du bruger sorte peberkorn. 

Ingredienser:

100% økologisk grøn peber* (Piper nigrum). Altid 100% naturligt indhold. 

Leveres som tørvare.

1620,00 kr. pr. kg