Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
Mandala

Økologisk Hvid Peber

35 gram

Medlemspris
DKK 32,40
Normalpris
DKK 36,00
Bliv medlem og spar DKK 3,60,- på denne vare.

Vi er så stolte når andre passionerede madnørder, vælger at samarbejde med os. Mandala Organic er en anmelderrost distributør af økologiske kvalitetsprodukter indenfor krydderier, urter, krydderiblandinger, dip og salte. Du kan finde Mandala Organics produkter i Michelin restauranter, såvel som hjemme hos madentusiaster. Deres krydderier og blandinger laves løbende i små portioner efter egne opskrifter på stenkværn. Her bruges hverken fyldemidler, smagsforstærkere, antiklumpningsmidler eller konserveringsmidler. Sådan sikrer de, at krydderierne og blandingerne kommer til deres fulde ret, og garanterer samtidig kunderne den rene, friske smag. De forstår virkeligt at holde samtlige aromaer og nuancer fra krydderiernes vidunderlige univers intakte hele vejen til, at de rammer dit køkkenbord.

Beskrivelse

Hvid peber er kort fortalt sort peber uden den sorte skal. De modne sorte peberkorn iblødsættes af flere omgange, hvorefter den sorte yderside fjernes. Smagen er derfor præget en smule af fermentering, mens styrken er den samme, omend aromaen er lidt mere dæmpet.

Sådan kan du gøre

Hvid peber adskiller sig ikke meget fra den sorte, men er bl.a. god i lyse saucer, hvis man af æstetiske årsager ikke bryder sig om sorte gnister i den hvide sovs eller i sin blomkålspuré.

Ingredienser:

100% økologisk hvid Peber* (Piper nigrum). Altid 100% økologisk indhold. 

Leveres som tørvare.

925,72 kr. pr. kg