Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Mandala

Økologisk Muskatblomme

10 gram

Medlemspris
DKK 32,40
Normalpris
DKK 36,00
Bliv medlem og spar DKK 3,60,- på denne vare.

Beskrivelse

Mellem muskatfrugtens inderste og yderste skal, altså uden på muskatnødden, sidder muskatblommen. Den har en meget behagelig ren, frugtig og parfumeret muskatduft- og smag. Den hele muskatblomme bibeholder sin smag og farve meget længe, mens stødt muskatblomme lynhurtigt mister smag og farve.

Den gode historie

Vi er så stolte når andre passionerede madnørder, vælger at samarbejde med os. Mandala Organic er en anmelderrost distributør af økologiske kvalitetsprodukter indenfor krydderier, urter, krydderiblandinger, dip og salte. Du kan finde Mandala Organics produkter i Michelin restauranter, såvel som hjemme hos madentusiaster. Deres krydderier og blandinger laves løbende i små portioner efter egne opskrifter på stenkværn. Her bruges hverken fyldemidler, smagsforstærkere, antiklumpningsmidler eller konserveringsmidler. Sådan sikrer de, at krydderierne og blandingerne kommer til deres fulde ret, og garanterer samtidig kunderne den rene, friske smag. De forstår virkeligt at holde samtlige aromaer og nuancer fra krydderiernes vidunderlige univers intakte hele vejen til, at de rammer dit køkkenbord.

Sådan kan du gøre

Muskatblommen optræder i rigtig mange af opskrifterne i Rigtigmads opskrift-univers. Især i retter med grønne og hvide asparges samt i retter med spidskål, hvidkål, rosenkål og blomkål, men glem ikke Mandalas muskatblomme i sødt bagværk, i grøden og i dine gryderetter. Muskatblomme optræder også i vores middagspølse med muskatblomme, persille og citron, så måske du allerede kender smagen derfra.

Ingredienser:

100% økologisk muskatblomme (Myristica fragans). Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

3240,00 kr. pr. kg