Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Mandala

Økologisk Muskatnød

20 gram

Medlemspris
DKK 32,40
Normalpris
DKK 36,00
Bliv medlem og spar DKK 3,60,- på denne vare.

Beskrivelse

Muskatnødden var for 500 år siden en af verdens mest eksklusive varer, et eftertragtet krydderi som var genstand for utallige krige mellem datidens store kolonimagter. Smagen er let sødlig og parfumeret med en krydret afrunding. Den hele muskatnød bibeholder sin smag meget længe, mens stødt muskatnød lynhurtigt mister smag og farve.

Den gode historie

Vi er så stolte når andre passionerede madnørder, vælger at samarbejde med os. Mandala Organic er en anmelderrost distributør af økologiske kvalitetsprodukter indenfor krydderier, urter, krydderiblandinger, dip og salte. Du kan finde Mandala Organics produkter i Michelin restauranter, såvel som hjemme hos madentusiaster. Deres krydderier og blandinger laves løbende i små portioner efter egne opskrifter på stenkværn. Her bruges hverken fyldemidler, smagsforstærkere, antiklumpningsmidler eller konserveringsmidler. Sådan sikrer de, at krydderierne og blandingerne kommer til deres fulde ret, og garanterer samtidig kunderne den rene, friske smag. De forstår virkeligt at holde samtlige aromaer og nuancer fra krydderiernes vidunderlige univers intakte hele vejen til, at de rammer dit køkkenbord.

Sådan kan du gøre

Brug reven muskat i dine osteretter, mælkesauce, kålretter, kartoffel- og grøntsagsretter. F.eks. i lasagne, stuvet hvidkål og stuvet spinat. Men også fars, pølser og lammekød krydres ofte med reven muskatnød. I vores opskrift-univers, bruger vi ofte reven muskatnød i retter med mere kraftigt smagende kålsorter som grønkål, palmekål og vinter hvidkål. 

Ingredienser:

100% økologisk muskatnød (Myristica fragans). Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

1620,00 kr. pr. kg