Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Mandala

Økologisk Røget Paprika

40 gram

Medlemspris
DKK 32,40
Normalpris
DKK 36,00
Bliv medlem og spar DKK 3,60,- på denne vare.

Beskrivelse

Paprika laves af pulveriserede, langsomt tørrede frugter af peberplanten, der i øvrigt ikke har noget at gøre med peber, altså som i sort peber. Mandalas røgede paprika bliver til ved, at tørre de modne røde peberfrugter nænsomt over røg fra egetræ. Smagen er ikke umiddelbart voldsom stærk eller moderat stærk som dens ungarske fætter, men har dog en god styrke, som understreges af en fin røgsmag.

Den gode historie

Vi er så stolte når andre passionerede madnørder, vælger at samarbejde med os. Mandala Organic er en anmelderrost distributør af økologiske kvalitetsprodukter indenfor krydderier, urter, krydderiblandinger, dip og salte. Du kan finde Mandala Organics produkter i Michelin restauranter, såvel som hjemme hos madentusiaster. Deres krydderier og blandinger laves løbende i små portioner efter egne opskrifter på stenkværn. Her bruges hverken fyldemidler, smagsforstærkere, antiklumpningsmidler eller konserveringsmidler. Sådan sikrer de, at krydderierne og blandingerne kommer til deres fulde ret, og garanterer samtidig kunderne den rene, friske smag. De forstår virkeligt at holde samtlige aromaer og nuancer fra krydderiernes vidunderlige univers intakte hele vejen til, at de rammer dit køkkenbord.

Sådan kan du gøre

Den røgede paprika er uundværlig i det spanske køkken, hvor den bruges flittigt i selskab med kød, fjerkræ og fisk, men også sammen med skønne grøntsager, dressinger og saucer. Du kender måske allerede smagen fra vores Kødsovs af okse og ikke mindst fra vores enestående Chorizo Bellota af Fritgående Agernfodret Spansk Sortfodsgris.

Ingredienser:

100% økologisk sød paprika. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

810,00 kr. pr. kg