Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Mandala

Økologisk Safran

1 gram

Medlemspris
DKK 85,50
Normalpris
DKK 95,00
Bliv medlem og spar DKK 9,50,- på denne vare.

Beskrivelse

Ja tak. Safran er hundedyrt, men smagen og ikke mindst farven er fantastisk. Den høje pris skyldes det faktum, at der går ca. 100.000 krondragere, som håndplukkes og forarbejdes i hånden fra Safrankrokusen til et enkelt kilo af krydderiet. Smagen er intens, dyb, eksotisk og helt sin egen.

Den gode historie

Vi er så stolte når andre passionerede madnørder, vælger at samarbejde med os. Mandala Organic er en anmelderrost distributør af økologiske kvalitetsprodukter indenfor krydderier, urter, krydderiblandinger, dip og salte. Du kan finde Mandala Organics produkter i Michelin restauranter, såvel som hjemme hos madentusiaster. Deres krydderier og blandinger laves løbende i små portioner efter egne opskrifter på stenkværn. Her bruges hverken fyldemidler, smagsforstærkere, antiklumpningsmidler eller konserveringsmidler. Sådan sikrer de, at krydderierne og blandingerne kommer til deres fulde ret, og garanterer samtidig kunderne den rene, friske smag. De forstår virkeligt at holde samtlige aromaer og nuancer fra krydderiernes vidunderlige univers intakte hele vejen til, at de rammer dit køkkenbord.

Sådan kan du gøre

Brug safran i dine fiskesaucer, dine dressinger, i din paella eller der, hvor vi synes den kommer allerbedst til sin ret, som smags- og farvegiver i en simpel klassisk risotto, med masser af hvidvin, smør og reven Parmigiano reggiano.

Ingredienser:

100% økologisk safran. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

85500,00 kr. pr. kg