Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Mandala

Økologisk Spidskommen

35 gram

Medlemspris
DKK 32,40
Normalpris
DKK 36,00
Bliv medlem og spar DKK 3,60,- på denne vare.

Beskrivelse

Måske et af de mest udbredte krydderier i verden. Du kan finde spidskommen, som menes at stamme fra Ægypten, i traditionelle retter fra det indiske, mellemøstlige og ikke mindst i det mexicanske køkken, hvorfra krydderiet ad naturlige veje også har fundet sin plads i det amerikanske køkken, med tryk på sydstaterne. Smagen er meget karakteristisk og genkendelig, let bitter og fyldig med noter af kamfer.

Den gode historie

Vi er så stolte når andre passionerede madnørder, vælger at samarbejde med os. Mandala Organic er en anmelderrost distributør af økologiske kvalitetsprodukter indenfor krydderier, urter, krydderiblandinger, dip og salte. Du kan finde Mandala Organics produkter i Michelin restauranter, såvel som hjemme hos madentusiaster. Deres krydderier og blandinger laves løbende i små portioner efter egne opskrifter på stenkværn. Her bruges hverken fyldemidler, smagsforstærkere, antiklumpningsmidler eller konserveringsmidler. Sådan sikrer de, at krydderierne og blandingerne kommer til deres fulde ret, og garanterer samtidig kunderne den rene, friske smag. De forstår virkeligt at holde samtlige aromaer og nuancer fra krydderiernes vidunderlige univers intakte hele vejen til, at de rammer dit køkkenbord.

Sådan kan du gøre

Brug Mandalas spidskommen i dine mexicanske yndlingsretter, i din humus eller eksperimenter med at blande og riste din egen curry. Eller lidt mere alternativt, som i Danmark i gamle dage, som et vigtigt kærlighedsmiddel, der sagdes at fremme troskaben mellem to elskende. Du bestemmer. 

Ingredienser:

100% økologisk spidskommen (Cuminum cyminum). Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

925,72 kr. pr. kg