Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Mandala

Økologiske Laubærblade

10 gram

Medlemspris
DKK 32,40
Normalpris
DKK 36,00
Bliv medlem og spar DKK 3,60,- på denne vare.

Beskrivelse

Smagen af laurbær sidder dybt i de fleste danskeres bevidsthed, nemlig som en vigtig smagsgiver i flæskestegen, i labskovsen og i vores marinerede sild. De aromatiske blade stammer oprindeligt fra Middelhavsområde, hvor de bruges flittigt i de traditionelle køkkener.

Den gode historie

Vi er så stolte når andre passionerede madnørder, vælger at samarbejde med os. Mandala Organic er en anmelderrost distributør af økologiske kvalitetsprodukter indenfor krydderier, urter, krydderiblandinger, dip og salte. Du kan finde Mandala Organics produkter i Michelin restauranter, såvel som hjemme hos madentusiaster. Deres krydderier og blandinger laves løbende i små portioner efter egne opskrifter på stenkværn. Her bruges hverken fyldemidler, smagsforstærkere, antiklumpningsmidler eller konserveringsmidler. Sådan sikrer de, at krydderierne og blandingerne kommer til deres fulde ret, og garanterer samtidig kunderne den rene, friske smag. De forstår virkeligt at holde samtlige aromaer og nuancer fra krydderiernes vidunderlige univers intakte hele vejen til, at de rammer dit køkkenbord.

Sådan kan du gøre

Ud over de ovennævnte retter, smager laurbærbladene herligt igennem, når du skal sprænge f.eks.andelår til andelår-confit, ligesom de er fuldstændig uundværlige som smagsgiver i fonder og supper. 

Ingredienser:

100% økologiske laubærblade* (Laurus nobilis). Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

3240,00 kr. pr. kg