Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Mandala

Økologiske Nelliker

25 gram

Medlemspris
DKK 32,40
Normalpris
DKK 36,00
Bliv medlem og spar DKK 3,60,- på denne vare.

Beskrivelse

Kryddernelliker er blomsterknopper fra myrte træet, som høstes inden de springer ud, hvorefter de tørres. Nellikerne er ekstremt krydrede, aromatiske, men smagen er svær at sætte ord på, men den er meget kraftig og skal bruges med omtanke

Den gode historie

Vi er så stolte når andre passionerede madnørder, vælger at samarbejde med os. Mandala Organic er en anmelderrost distributør af økologiske kvalitetsprodukter indenfor krydderier, urter, krydderiblandinger, dip og salte. Du kan finde Mandala Organics produkter i Michelin restauranter, såvel som hjemme hos madentusiaster. Deres krydderier og blandinger laves løbende i små portioner efter egne opskrifter på stenkværn. Her bruges hverken fyldemidler, smagsforstærkere, antiklumpningsmidler eller konserveringsmidler. Sådan sikrer de, at krydderierne og blandingerne kommer til deres fulde ret, og garanterer samtidig kunderne den rene, friske smag. De forstår virkeligt at holde samtlige aromaer og nuancer fra krydderiernes vidunderlige univers intakte hele vejen til, at de rammer dit køkkenbord.

Sådan kan du gøre

Det er vel nærmest overflødigt at nævne nellikens betydning for julens køkken, sammen med sild, and og flæskesteg. Derfor er det måske også mere interessant at fremhæve dens rolle i det kinesiske køkken, især i kinesisk 5-spice krydderiet. Eller i det indiske køkken, hvor den sammen med en vifte af andre aromatiske krydderier er en vigtig ingrediens i forskellige curries. Vi bruger altid nelliker, som en del af de varme krydderier, når vi laver gastrikken, den aromatiske sur-søde base, der gør saucer til vildt og rødt fjerkræ ekstra besnærende.

Ingredienser:

100% nelliker (Syzygium aromaticum). Altid 100% økologisk indhold.

Leveres som tørvare.

1296,00 kr. pr. kg