Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
MA´ SARAH

MA´ SARAH Suave, Økologisk Olivenolie

500ml

Medlemspris
DKK 142,20
Normalpris
DKK 158,00
Bliv medlem og spar DKK 15,80,- på denne vare.

Beskrivelse

Suave betyder mild, elegant, sofistikeret eller raffineret og det hele passer på MA’SARAH’s økologiske, koldpressede ekstra jomfru olivenolie. Den er lavet på den milde Arbequina oliven og stammer fra det allersydligste Spanien. Smagen er frugtig, og henleder til frisk slået græs, grønne mandler, tomater og artiskokker. Den er elegant, og efterlader toner af grønne urter som persille og basilikum i eftersmagen.

Den gode historie

Familieforetagendet Casa de la Arsenia har til huse i en næsten 400 år gammel oliemølle, nær Alicante. De er dedikerede til udvinding af økologiske højkvalitets olivenolier. Når oliven produceres i stor volumen, som det er tilfældet i det sydligste Spanien, er det af enorm stor vigtighed for miljøet, at nogen går foran, og siger pænt nej tak til brug af gift og uønskede kemikalier, og det gør dette foretagende. Og så er det jo altid herligt at vide, at man undgår sprøjtegifte, når det man spiser, er økologisk. 

Sådan kan du gøre

Brug den milde olie i din mayonnaise, i din Aioli eller i saucen til din Vitello Tonnato eller der hvor en kraftig olivenolie, med for megen karakter eller bitterhed, vil kompromittere resultatet.

Ingredienser:

Oliven* (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 3766 kJ/900k kcal, Fedt 100g, Heraf mættede Fedtsyre 13g, Kulhydrat 0g, Heraf sukkerarter 0g, Protein 0g, Salt 0g.

Leveres som tørvare.

284,40 kr. pr. ltr.