Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
Müncher Kindl

Økologisk Dijonsennep

125ml

Medlemspris
DKK 33,75
Normalpris
DKK 37,50
Bliv medlem og spar DKK 3,75,- på denne vare.

Beskrivelse

Den ultra klassiske og højtelskede dijonsennep laves på traditionel vis ved skånsomt, at fjerne den brune hinde fra sennepsfrøet inden, det stødes, og røres med brændevins-eddike, vand og havsalt. Resultatet bliver den skønneste, rene sennep med en cremet konsistens og det gode “riv”, som mange elsker.

Den gode historie

Münchner Kindl’s historie starter i 20’ernes München som en lille nebengeschäft til en Slagterbutik, der gav deres håndrørte sennep med, som en lille gave til de kunder, der købte pålægsvarer. Snart blev den lille gave så populær, at efterspørgslen steg, og vandt anerkendelse hos byens bedste borgere, kneiper, kroer og restauranter. Allerede dengang, inden det blev populært, som det er i dag, blev senneppen rørt på økologiske ingredienser.

Sådan kan du gøre

Brug dijonsenneppen som dyppelse til vores skønne pølser eller i vinaigrette, dressinger, marinader og til at montere saucer til fisk, fjerkræ og kød. Den fungerer også super godt som lidt kant i rørt fars som til f.eks. frikadeller og fiskefrikadeller samt i tatar af fisk og kød.

Ingredienser:

Brune sennepsfrø*, havsalt, vand, cognac eddike* (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 799kJ/192kcal, Fedt 13,7g, Heraf mættede fedtsyre 1g, Kulhydrat 5,7g, Heraf sukker 2,7g, Protein 9g, Salt 6,7g.

Leveres som tørvare.

270,00 kr. pr. ltr.