Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
La Macina Ligure

Økologisk Pesto alla Genovese

180 gram

Medlemspris
DKK 65,70
Normalpris
DKK 73,00
Bliv medlem og spar DKK 7,30,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores pesto er lavet på frisk Genovese basilikum og koldpresset jomfru olivenolie, begge dele fra Ligurien, en af støvlelandets nordligste regioner. Den er lavet efter ældgamle opskrifter. Den har en skøn cremet tekstur, en irgrøn farve og en smag, der er perfekt balanceret, så nuancerne fra olivenolien, basilikummen, pinjekernerne og cashewnødderne, alle kommer til deres ret.

Den gode historie

"La Macina Ligure" er etableret af en gammel bondeslægt, som gennem generationer har dyrket de traditionelle Liguriske afgrøder med overvejende fokus på Genovese basilikum og de milde frugtige Taggiasche oliven. Disse danner grundlaget for de fleste af “La Macina Ligure’s” produkter. Alt hvad der kommer fra “La Macina Ligure”, er økologisk og derfor selvfølgelig dyrket uden brug af kunstgødning.

Sådan kan du gøre

De fleste kender efterhånden pesto’ens fortræffeligheder, men prøv den i selskab med en af vores fantastiske økologiske leverpostejer eller stryg en af vores torskeportioner med en klat pesto, inden du bager den nænsomt.

Ingredienser:

Ekstra Jomfru Olivenolie*, cashewnødder*, basilikum*, salt, pinjekerner* (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 2529 kJ/ 613 kcal, Fedt 61g, Heraf mættede fedtsyre 11g, Kulhydrat 8,2g, Heraf sukkerarter 4g, Protein 7,8g, Salt 3,1g.

Leveres som tørvare.

365,00 kr. pr. kg