Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Nøddebazaren

Økologiske Valnødder

1000 gram

Medlemspris
DKK 191,20
Normalpris
DKK 212,44
Bliv medlem og spar DKK 21,24,- på denne vare.

Beskrivelse

Vore økologiske valnødder fra Nøddebazaren er store, reelle og hele, med en skøn fast konsistens. Valnødder af dårlig kvalitet kan have tendens til at være for tørre og have en meget bitter smag. Nøddebazarens har derimod en herlig, rig og ganske let bitter smag, som en perfekt valnød skal have. Valnødden er måske den sundeste af nødderne, bl.a. på grund af dens høje indhold af både omega 3 fedtsyrer og antioxidanter. Holdbarhed min. marts 2020.

Den gode historie

Nøddebazarens stifter Mads Lønberg har siden, han stiftede virksomheden arbejdet ihærdigt for at få den fuldstændigt urimelige nødde-afgift ned, så en sund og næringsrig kilde kunne blive noget alle har råd til. Nøddebazaren har meget stor fokus på bæredygtighed og rimelighed, samt ikke mindst at kvaliteten er helt i top.

Sådan kan du gøre

Brug valnødderne som en god snack på farten, eller rist dem nænsom med lidt salt i ovnen, hvilket hæver smagen til et nyt niveau, og giver en forrygende konsistens. Eller brug valnødderne i din måltidssalat med f.eks. stegte eller confiterede andelår.

Ingredienser:

100% økologiske VALNØDDER. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

152.96 kr. pr. kg