Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
MA´ SARAH

MA´ SARAH Intenso, Økologisk Olivenolie

500ml

Pris
DKK 158,00

Beskrivelse

Som navnet indikerer, er der her tale om en kraftig og intens koldpresset, økologisk jomfru olivenolie på sorten Picual, Spaniens mest udbredte oliven sort. Den har tyngde, men har på samme tid en frisk frugtighed med noter af frisk slået græs, grønne mandler og aromatiske krydderurter som timian og rosmarin. De første smagsindtryk er milde, imødekommende og eftersmagen er smukt balanceret mellem tyngde og let bitterhed. Den efterlader dig med tanker om mandler, tomatpollen (den fra tomatstilkene) og æbler.

Den gode historie

Familieforetagendet Casa de la Arsenia har til huse i en næsten 400 år gammel oliemølle, nær Alicante. De er dedikerede til udvinding af økologiske højkvalitets olivenolier. Når oliven produceres i stor volumen, som det er tilfældet i det sydligste Spanien, er det af enorm stor vigtighed for miljøet, at nogen går foran, og siger pænt nej tak til brug af gift og uønskede kemikalier, og det gør dette foretagende. Og så er det jo altid herligt at vide, at man undgår sprøjtegifte, når det man spiser, er økologisk. 

Sådan kan du gøre

Brug den intense olie, presset af Picual oliven, der hvor du har brug for lidt kant. I kraftige dressinger med ansjoser, hvidløg og kapers, eller i retter hvor sødmefulde tomater trænger til lidt modspil. Olien fra de robuste Picual oliven er særligt modstandsdygtige over for oxidation, hvilket gør at olien fra Picual, egner sig bedre end andre olivenolier til stegning ved højere temperaturer.

Ingredienser:

Oliven* (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 3766 kJ/900k kcal, Fedt 100g, Heraf mættede Fedtsyre 13g, Kulhydrat 0g, Heraf sukkerarter 0g, Protein 0g, Salt 0g.

Leveres som tørvare.

316,00 kr. pr. ltr.