Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
NOAN

NOAN Douro Økologisk Olivenolie, middel

250ml

Medlemspris
DKK 88,20
Normalpris
DKK 98,00
Bliv medlem og spar DKK 9,80,- på denne vare.

Beskrivelse

Her er et bud på en let og frisk jomfru olivenolie. Den er blendet af det første pres, naturligvis koldpresset, af fire karakteristiske lokale oliven sorter: Mardural, Negrinha, Cobrançosa og Verdeal Trasmontana, som giver olien fine noter af søde frugter og opkvikkende mynte. Olien stammer fra den nordlige del af Douro dalen, som også ligger til grund for det navn NOAN har givet olien.

Den gode historie

NOAN er et familieejet foretagende, startet i 2009 af Margit og Richard, som sammen med et dedikeret team af professionelle fra olivenolie-produktionens forunderlige verden står bag en virkelig god olivenolie. Teamet drives af tanken om, at man gennem et salg af økologiske højkvalitets produkter kan skabe økonomisk bæredygtighed, og derigennem hjælpe børn fra familier med økonomiske og sociale udfordringer med, at få ordentlig undervisning og en bedre fremtid. Konceptet er bygget på seks principper: økologisk, fairtrade og rent fremstillet, for sundhed, glæde og ansvarlighed for fremtiden.

Sådan kan du gøre

Brug NOAN Duoro til at marinere såvel rå som tilberedte grøntsager. I dine rå og tilberedte supper som f.eks. Gazpacho eller dryp olien henover tynde skiver af vores Røgede Islandske laks og server med rucola.

Ingredienser:

Oliven* (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 3689 kJ/881k kcal, Fedt 99,6g, Heraf mættede Fedtsyre 14,7g, Kulhydrat 0g, Heraf sukkerarter 0g, Protein 0g, Salt 0g.

Leveres som tørvare.

352,80 kr. pr. ltr.