Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
NOAN

NOAN Intenso, Økologisk Olivenolie, Kraftig

250 ml

Medlemspris
DKK 140,40
Normalpris
DKK 156,00
Bliv medlem og spar DKK 15,60,- på denne vare.

Beskrivelse

NOAN Intenso er til dig, der sætter pris på en kraftig og rigt smagende olivenolie. Den er krydret i smagen og som navnet indikerer, tillige intens(o) i smagen. Den sidste høst stammer fra solrige Calabrien, hælen på støvlelandet. Den er presset på oliven af sorten Nocellare del Belice, som giver olien sin grønlige, gyldne farve og dens fyldige og rige, men stadig frugtige smag.

Den gode historie

NOAN er et familieejet foretagende, startet i 2009 af Margit og Richard, som sammen med et dedikeret team af professionelle fra olivenolie-produktionens forunderlige verden står bag en virkelig god olivenolie. Teamet drives af tanken om, at man gennem et salg af økologiske højkvalitets produkter kan skabe økonomisk bæredygtighed, og derigennem hjælpe børn fra familier med økonomiske og sociale udfordringer med, at få ordentlig undervisning og en bedre fremtid. Konceptet er bygget på seks principper: økologisk, fairtrade og rent fremstillet, for sundhed, glæde og ansvarlighed for fremtiden.

Sådan kan du gøre

Brug olien i de af dine italiensk-inspirerede retter, der skal have et spark. Den er skøn til tomat, aubergine og artiskokker, men kan også hamle op med karakterfulde oste fra især ged og får. Den hygger sig med mere kraftfulde fiskearter som Sværdfisk, Multe, Makrel og Sardin. Den har saft og kraft til, i selskab med aromatiske urter og hvidløg, at give marinader til steaks, koteletter og lammekrone, den fornødne intensitet.

Ingredienser:

Oliven* (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 3689 kJ/881k kcal, Fedt 99,6g, Heraf mættede Fedtsyre 14,7g, Kulhydrat 0g, Heraf sukkerarter 0g, Protein 0g, Salt 0g.

Leveres som tørvare.

561,60 kr. pr. ltr.