Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
NOAN

NOAN Økologisk Olivenolie m/ Citron, Klassisk

250ml

Medlemspris
DKK 124,20
Normalpris
DKK 138,00
Bliv medlem og spar DKK 13,80,- på denne vare.

Beskrivelse

En god citron-olivenolie er uundværlig i ethvert køkken. Skøn i vinaigrette til salater, skøn til at marinere fisk og i fiskesaucer. Versionen fra NOAN er lavet på første koldpres af græske Amfissa oliven. Den bliver smagsat med et ekstrakt, udvundet af skallen af økologiske Sicilianske citroner. I skallen sidder de æteriske olier, der giver citronen sin fantastiske duft, og gør den uovertruffen i madlavning, i såvel hverdagskøkkenet som ved festlige lejligheder. Udover de forfriskende nuancer fra citronen, karakteriseres olien ved sine frugtige og “grønne” toner.

Den gode historie

NOAN er et familieejet foretagende, startet i 2009 af Margit og Richard, som sammen med et dedikeret team af professionelle fra olivenolie-produktionens forunderlige verden står bag en virkelig god olivenolie. Teamet drives af tanken om, at man gennem et salg af økologiske højkvalitets produkter kan skabe økonomisk bæredygtighed, og derigennem hjælpe børn fra familier med økonomiske og sociale udfordringer med, at få ordentlig undervisning og en bedre fremtid. Konceptet er bygget på seks principper: økologisk, fairtrade og rent fremstillet, for sundhed, glæde og ansvarlighed for fremtiden.

Sådan kan du gøre

Citronolien fra NOAN er som nævnt fantastisk i salater og i retter baseret på fisk og skaldyr, men stråler også i kombination med aromatiske krydderurter, i selskab med lyst kød som f.eks. kylling, kanin, kalv og godt grisekød.

Ingredienser:

99,4% oliven*,  0,6% citronekstrakt (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 3689 kJ/881k kcal, Fedt 91,6g, Heraf mættede Fedtsyre 13,5g, Kulhydrat 0g, Heraf sukkerarter 0g, Protein 0g, Salt 0g.

Leveres som tørvare.

496,80 kr. pr. ltr.