Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Emile Noël

Økologisk Æblecidereddike

500 ml

Pris
DKK 63,00

Beskrivelse

Æblecidereddiken fra Emile Noël er baseret på biodynamisk æblejuice som under processen ikke udsættes for varmebehandling. Eddiken er ufiltreret for at bevare så megen smag som muligt. Smagen er mild og har en behagelig balance mellem sødme og det syrlige. Råmaterialet til eddiken er 100 % biodynamisk.

Den gode historie

Emile Noël Huilerie ligger imellem Provence og Cévennes i Sydfrankrig. Siden 1920 har de været berømte for deres ekstra jomfru (koldpressede) olier. Det er en familiedrevet virksomhed med en passion for at producere økologiske højkvalitets olier efter gamle håndværkstraditioner. Herved bevares det optimale indhold af fedtsyrer og naturlige vitaminer, som giver olierne en utrolig høj ernæringsmæssig værdi. Tillige opnås autentiske olier med aroma og smag fra de frugter eller frø, som de kommer fra.

Sådan kan du gøre

Brug den biodynamiske eddike i dressinger og marinader, til at bringe fade, sødlige tilberedninger i balance eller til at friske dine intense braiserede retter op med. Jeg holder af at give mine bløde løg lidt syre, i form af citronsaft, eller endnu bedre æblecidereddike, for at give de sødmefulde løg et syrligt modspil og dermed give et mere nuanceret smagsbillede. 

Ingredienser:

Økologisk æblecidereddike. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

126 kr. pr. ltr.