Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Clearspring

Økologisk Avocadoolie

250 ml

Medlemspris
DKK 94,45
Normalpris
DKK 104,95
Bliv medlem og spar DKK 10,50,- på denne vare.

Beskrivelse

Clearsprings økologiske olie af koldpressede chilenske avocadoer er uraffineret, og har en pragtfuld let nøddeagtig smag og et naturligt højt indhold af vitamin E samt af omega 3 og 6 fedtsyrer.

Den gode historie

Clearspring er en engelsk baseret familievirksomhed, som siden 80’erne har kæmpet for at bringe mestendels plantebaserede og i særdeleshed uraffinerede, økologiske og traditionelt fremstillede produkter af høj kvalitet ud til så mange som muligt. Det sker i den stålsatte tro, at økologi og respekt for jorden er vejen frem, hvis der skal være en beboelig jordklode til vores efterkommere i fremtiden. Samtlige produkter er veganske / vegetariske og frie for kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler, GMO og gluten.

Sådan kan du gøre

Avocadoolien egner sig fortrinligt som alternativ til de tarvelige, smags- og nærings neutrale planteolier, som man sædvanligvis ser optræde i opskrifter på dressinger, marinader og mayonnaiser. 

Ingredienser:

Økologisk avocado. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 3404 kJ/828 kcal, Fedt 92 g, heraf mættede fedtsyrer 13 g, heraf enkeltumættede fedtsyrer 61 g, heraf flerumættede fedtsyrer 13 g, Kulhydrater 0 g, heraf sukkerarter 0 g, Protein 0 g, Salt 0 g.

Leveres som tørvare.

377,82 kr. pr. ltr.