Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Clearspring

Økologisk Græskarkerneolie

250 ml

Medlemspris
DKK 122,40
Normalpris
DKK 136,00
Bliv medlem og spar DKK 13,60,- på denne vare.

Beskrivelse

Clearsprings ristede græskarolie, lavet på grønne græskarkerner, er en specialitet fra Steiermark i det sydlige Østrig. Smagen er intens og nøddeagtig, farven er dyb grøn, ligesom konsistensen er federe og mere cremet end de fleste andre gode olier.

Den gode historie

Clearspring er en engelsk baseret familievirksomhed, som siden 80’erne har kæmpet for at bringe mestendels plantebaserede og i særdeleshed uraffinerede, økologiske og traditionelt fremstillede produkter af høj kvalitet ud til så mange som muligt. Det sker i den stålsatte tro, at økologi og respekt for jorden er vejen frem, hvis der skal være en beboelig jordklode til vores efterkommere i fremtiden. Samtlige produkter er veganske / vegetariske og frie for kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler, GMO og gluten.

Sådan kan du gøre

Clearsprings grønne græskarkerneolie egner sig ikke til opvarmning, men er til gengæld fænomenal i dressinger, marinader og fungerer fremragende som smagsgiver i krydderfedt, grøntsagspuréer og mayonnaise. 

Ingredienser:

100% koldpresset og uraffineret økologisk græskarkerneolie. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 3404 kJ/828 kcal, Fedt 92 g, heraf mættede fedtsyrer 15 g, heraf flerumættede fedtsyrer 44 g, Kulhydrater 0 g, heraf sukkerarter 0 g, Protein 0 g, Salt 0 g.

Leveres som tørvare.

489,60 kr. pr. ltr.