Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Clearspring

Økologisk Hasselnøddeolie

250 ml

Medlemspris
DKK 155,66
Normalpris
DKK 172,95
Bliv medlem og spar DKK 17,29,- på denne vare.

Beskrivelse

Clearsprings økologiske hasselnøddeolie er koldpresset og uraffineret. Den har en utrolig delikat smag og duft.

Den gode historie

Clearspring er en engelsk baseret familievirksomhed, som siden 80’erne har kæmpet for at bringe mestendels plantebaserede og i særdeleshed uraffinerede, økologiske og traditionelt fremstillede produkter af høj kvalitet ud til så mange som muligt. Det sker i den stålsatte tro, at økologi og respekt for jorden er vejen frem, hvis der skal være en beboelig jordklode til vores efterkommere i fremtiden. Samtlige produkter er veganske / vegetariske og frie for kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler, GMO og gluten.

Sådan kan du gøre

Clearsprings økologiske hasselnøddeolie er sublim til salater, hvor smagen sammen med saftige salater og grøntsager virkelig gør sig gældende. Prøv også hasselnøddeolien til at sautere grøntsager i, som f.eks. grønne bønner, eller brug den i din egen aromatiske mayonnaise. 

Ingredienser:

Koldpresset økologisk HASSELNØDDEolie. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 3404 kJ/828 kcal, Fedt 92 g, heraf mættede fedtsyrer 7 g, heraf enkeltumættede fedtsyrer 69 g, heraf flerumættede fedtsyrer 11 g, Kulhydrater 0 g, heraf sukkerarter 0 g, Protein 0 g, Salt 0 g. 

622,62 kr. pr. ltr.